Xxperience by Imogen

 

Laat u verwennen door onze schoonheidsspecialiste of masseuse en ervaar een behandeling met biologische producten en de handen van door Aveda getrainde professionals. 

Xxperience by Imogen staat garant voor een uitgebalanceerde aanpak waarbij expliciet aandacht is voor uw persoonlijke wensen op het gebied van een massage of een gezichtsbehandeling.

De combinatie van Ontspanning en beauty maakt uw bezoek aan Xxperience by Imogen in de schoonheidssalon of massagesalon een aangename onderbreking en een oase in het doorgaans drukke leven.  Na uw behandeling krijgt u een make-up touch up naar wens om de behandeling compleet te maken.

 

 

Aveda

Menu kaart

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Gezichtsbehandeling 30 minuten

€ 36,50

Gezichtsbehandeling 60 minuten

€ 67

Gezichtsbehandeling 90 minuten

€ 97,50

Gezichtsbehandeling voor de man

€ 67

Gezichtsbehandeling essential oil

€ 72

Perfect plant peel 30 minuten

€ 40

Perfect plant peel 60 minuten

€ 70

Perfect plant peel kuurverband 4x

€ 252

Botanical skin resurfacing 30 minuten

€ 40

Botanical skin resurfacing 60 minuten

€ 67

Botanical skin resurfacing kuurverband 4x

€ 252

Dual exfoliation 75 minuten

€82

Dual exfoliation kuurverband 4x

€340

MASSAGES / LICHAAMSBEHANDELINGEN

Stress-fix massage 90 minuten

€97,50

Herbal oil massage 60 minuten

€67

Rosemary mint massage 90 minuten

€ 97,50

Chakra balans massage 90 minuten

€ 97,50

Ontspanningsmassage 30 minuten

€ 36,50

Ontspanningsmassage 60 minuten

€ 67

Ontspanningsmassage 90 minuten

€ 97,50

Essential oil massage

€ 72

Special season spa

€ 87,50

Hotstone massage 30 minuten

€ 36,50

Hotstone massage 60 minuten

€ 67

Hotstone massage 90 minuten

€ 97,50

Zwangerschapsmassage 60 minuten

€ 67

Raindrop therapy massage Young living

€ 75

High wellness arrangement p.p.

€ 75

EXTRA BEHANDELINGEN

Epileren/harsen wenkbrauwen

€ 16

Verven wenkbrauwen

€ 16

Verven wimpers

€ 16

Verven wenkbrauwen en wimpers

€ 26

Harsen kin

€ 16

Harsen bovenlip

€ 16

Harsen kin en bovenlip

€ 26

Make-up touch-up incl. advies

€ 16

Make-up compleet incl. advies

€ 31

Wassen/fohnen na behandeling

v.a. € 11

Please reload

-Gaat u trouwen? Kijk voor alles wat wij u kunnen bieden op het kopje WEDDING.

-Bovenstaande behandelingen kunnen allemaal gecombineerd/samen geboekt worden of apart

- Cadeaubonnen zijn beschikbaar op alle behandelingen

- T/m 23 jaar ontvang je 20% korting op je behandeling 

- Vraag de mogelijkheden en een prijsopgave aan uw specialist 

- Advies gratis 

- Kunt u niet op uw afspraak komen? Zeg dit dan minimaal 24 uur van tevoren af, wanneer u later dan 24 uur van tevoren afzegt kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Gezichtsbehandelingen

 

Gezichtsbehandeling 30 min | 60 min | 90 min

Na een grondige consultatie adviseert uw spa therapeute de beste combinatie van producten, aroma’s en technieken naar uw behoefte.

Een op maat gemaakte behandeling die uw huid in balans brengt en uw natuurlijke schoonheid naar buiten brengt.

Gezichtsbehandeling voor de man

Een gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op de huid van mannen. Uw huid wordt intensief gereinigd en verzorgd terwijl u heerlijk kunt ontspannen. Deze behandeling is in overleg ook mogelijk in 30 of 90 minuten.

Gezichtsbehandeling essential oil

Deze gezichtsbehandeling werkt reinigend, hydraterend en is gepersonaliseerd. Bij alle producten worden speciale etherische oliën toegevoegd, welke geschikt zijn voor diverse huidtypen.

 

Perfect plant peel

Een intensieve peeling op basis van glycolzuur, tweevoudige werking die kwaliteit en structuur van de huid direct verbetert.

Deze behandeling is Aveda’s plantaardige alternatief voor een chemische peeling en biochemische exfoliatie.

Deze behandeling word aanbevolen in kuurverband van 4 x 60 min. Tussen de volgende behandeling moeten minimaal 7 dagen en maximaal 10 dagen zitten.

 

Botanical skin resurfacing

Een intensieve exfoliatie met tourmaline producten. Verbetert de bloedcirculatie en exfolieert de dode huidcellen.

Deze treatment is Aveda’s plantaardige alternatief voor micro dermabrasie.

Deze behandeling word aanbevolen in kuurverband van 4 x 60 min. Tussen de volgende behandeling moeten minimaal 7 dagen en maximaal 10 dagen zitten.

 

Dual exfoliation

Dit is Aveda’s laatste ontwikkeling op het gebied van plantaardige alternatieven voor huid vernieuwende behandelingen. Met behulp van innovatieve technieken combineert de behandeling mechanische en biochemische exfoliatie methoden op basis van natuurlijk, plantaardige ingrediënten in een krachtige service.

De huid zal transformeren dankzij het proces van de tweevoudige exfoliatie. Het resultaat van deze behandeling leidt tot een zichtbare verbetering van de huidstructuur, een heldere huid met meer reflectie, een zachtere uitstraling van fijne lijntjes en rimpels en verfijnde poriën. Kortom een frisse huid met een jongere uitstraling.

Deze behandeling word aanbevolen in kuurverband van 4 x 75 min.
Tussen de volgende behandeling moeten minimaal 7 dagen en maximaal 10 dagen zitten.

Massages / lichaamsbehandelingen

 

Stress-fix massage 
Tijdens de massage wordt er gewerkt met het stress-fix aroma, waarvan klinisch bewezen is dat het gevoelens van stress vermindert. In combinatie met deep tissue, druk punten en ontspanningsmassage grepen is deze behandeling een weldaad voor lichaam en geest.

Rug polish

Dit is een verwarmende, ontgiftende, algen body wrap voor alleen de rug. Gecombineerd met onzuiverheden verwijderen, rug massage en hoofdhuid of voetmassage.

Herbal oil massage 

Dit is een 60 minuten massage met verwarmde kruiden stempels en etherische oliën. De kruiden en oliën ondersteunen het immuunsysteem. De combinatie van de verwarmde kruiden en de warme oliën zorgt voor een totale ontspanning van het lichaam.

 

Totale lichaam polish

Dit is een verwarmende, ontgiftende, algen body wrap voor het hele lichaam. Gecombineerd met een rug massage en hoofdhuid of voetmassage.

 

Rosemary mint massage

Geef energie aan uw lichaam en geest door deze verkwikkende en verfrissende behandeling met geuren van rozemarijn en pepermunt. Tijdens deze behandeling krijgt u een heerlijke lichaamsmassage inclusief hand en voetmassage. Dit is de perfecte keuze voor een oververmoeid lichaam.

 

Chakra balans massage

In combinatie met de chakra balancing body mist, aroma blends en chakra stenen wordt een algeheel gevoel van welzijn en balans gecreëerd. Door middel van een massage gefocust op de 7 chakra’s in het lichaam wordt u terug in balans gebracht. Deze behandeling is inclusief een hoofdhuid, hand en voetmassage. 

 

Ontspanningsmassage 30 min | 60 min | 90 min

Ontspanning voor het hele lichaam. Volledig naar wens zelf in te vullen.

Essential oil massage

Deze massage werkt pijnstillend, kalmerend en ondersteund de doorbloeding. De essential oil massage is een combinatie van traditionele massage, krachtige etherische oliën en de vitassage (een speciaal apparaat ontwikkelt om de oliën dieper in de spieren te brengen). 

Special season spa
Deze behandeling is een combinatie van een gezichtsbehandeling en een lichaamsbehandeling, waarbij geuren en oliën worden gebruikt die seizoensgebonden zijn. Tijdens de gezichtsbehandeling wordt gekeken wat de huid op dat moment nodig heeft wat elk seizoen verschillend kan zijn. De lichaamsbehandeling focust zich elk seizoen op een ander deel van het lichaam in combinatie met een massage. 

Deze behandeling is alleen telefonisch te boeken.

Hotstone massage 30 min | 60 min | 90 min

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden celcius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Zwangerschapsmassage 60 min

Een zwangerschapsmassage kan helpen om klachten te verminderen en meer ontspannen te zijn. Lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap geven stress wat niet goed is voor de baby. Na de massage voel je je rustiger waardoor je je makkelijk kan ontspannen, ook tijdens de bevalling (in het eerste trimester van de zwangerschap wordt een massage afgeraden).

Raindrop therapy massage Young living

Deze techniek combineert kalmerende, energie gevende en verzachtende etherische oliën met traditionele massage. Tijdens deze massage vallen druppels op het lichaam zoals regen. Tijdens deze massage worden de etherische oliën van het merk Young living gebruikt welke o.a het immuunsysteem verbeteren en stress en angstgevoelens verminderen. Ook worden gifstoffen in het lichaam verwijderd.

High wellness arrangement 

Dit arrangement brengt meerdere heerlijke, ontspannende dingen samen.

Het is het gezellige van een high tea, het ontspannende van een massage en het verzorgende van een gezichtsbehandeling. 
Je wordt ontvangen in de serre met een gezonde smoothie.
Hierop volgt een voetenbadje met scrub en massage. 
Je krijgt een heerlijke rug- en schoudermassage in de spa en een gezichtsbehandeling op maat. 
Terug in de serre staan diverse gezonde hartige en zoete hapjes voor je klaar met diverse soorten thee.
Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken en is uit te breiden naar een high wellness deluxe (€77,- p.p.)

 

Wij werken met veel liefde met AVEDA. De essentie van het bijzondere merk AVEDA is de kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten. De producten omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën, allemaal professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met respect voor de aarde.

 

Aveda is geïnspireerd op de Ayurveda: een 5000 jaar oude Indische geneeskundige traditie die er vanuit gaat dat alles in het leven met elkaar in verbinding staat. De afgelopen 5000 jaar heeft de traditie bewezen dat het behandelen van zowel het innerlijk als het uiterlijk, leidt tot een grotere balans en welzijn.

Team

teamhelen....jpg
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon