- Masseuse

- Babyspa specialiste

- Coach etherische oliën

 

Mijn naam is Helen, naast mijn eigen bedrijf Essence werk ik in de spa van xxperience by Imogen. Hier geef ik alle massages, lichaamsbehandelingen en werk ik in de babyspa. Ik ben een trotse moeder van 3 volwassen kinderen en 4 prachtige kleinkinderen. Maar net als een boom met veel takken ben ik veel meer dan dat.

Ik heb jaren in de reguliere gezondheidszorg gewerkt en door de jaren heen heb ik gemerkt dat medicatie helaas soms tekort schiet in het aanpakken van de kern van het probleem.
Na een jarenlange zoektocht en het volgen van vele opleidingen over voeding en massages ben ik tot de conclusie gekomen dat er geen gouden regel is voor iedereens gezondheid. Daarom bekijk ik iedereens klacht persoonlijk en pas daar de behandeling op aan. 

Mijn missie is door middel van massages iedereen meer in balans te brengen, en daarom masseer ik op gevoel. Mijn persoonlijke methode van masseren is daarom ook 'go with the flow'. Geen regels maar doen wat goed voelt!
Binnen xxperience by Imogen ben ik de specialiste van de etherische oliën van Young living. Wilt u een persoonlijk advies over welke olie het beste bij u past of hoe u ze  het beste kunt gebruiken, dan kunt u altijd bij mij terecht. 

Levensspreuk: You know you want to and you deserve it!

Helen