Een gezichtsbehandeling voor mannen

January 9, 2020

Deze gezichtsbehandeling is speciaal afgestemd op de huid van mannen. Uiteraard is de behandeling in overleg mogelijk in 30-60-90 minuten.Mannen vergeten wel eens dat het heel normaal is om ook extra tijd aan je huid te spenderen. Niet alleen vrouwen komen bij ons in de spa voor een heerlijke gezichtsbehandeling maar ook mannen.Toch zien wij dat er helaas veel meer vrouwen voor hun huid een afspraak maken. Nu hebben wij vanaf 2020 een speciale behandeling ontwikkeld voor de huid van mannen. Extra reiniging en extra voeding omdat ook de mannen het nodig hebben! Je krijgt tips voor thuis hoe je je heerlijk frisse huid ook zo kunt houden. En dat met alleen maar natuurlijke producten en ingrediënten. 

 


 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 2, 2020

February 2, 2020

November 18, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic