Verwen jezelf en/of je dierbaren met de feestdagen!

December 9, 2019

De feestdagen staan om de hoek en dat betekend CADEAU'S!
Dit kan veel stress en drukte opleveren waardoor je zelf wel wat extra ontspanning kunt gebruiken.
Wij hebben voor jou de perfecte December deals geselecteerd zodat je ontspannen de feestdagen ingaat. Kies een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling voor jezelf of voor een ander. Als je in de maand December een bon cadeau geeft krijg je bij je eerst volgende bezoek zelf 10% KORTING!

Als je zelf in December een heerlijke massage boekt is deze extra voordelig gemaakt aangezien de hele maand al zo prijzig is. Ook hebben wij de gezichtsbehandeling voordelig gemaakt maar nog net zo lekker! De December escape en de December glow zijn beide gezicht voor man en vrouw. Geef jij jezelf of een ander dit cadeau voor de feestdagen?

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 2, 2020

February 2, 2020

November 18, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic