NIEUW bij xxperience by Imogen! Slique thee en essence, krijg controle over je gewicht.

January 1, 2019


Slique Tea is een heerlijke, zeldzame melange van natuurlijke ingrediënten die gekozen zijn om hun indrukwekkende inhoud van fytovoedingsstoffen. De thee bevat een uitstekende melange van heerlijk cacaopoeder, kaneelschors, smaakvolle gemalen nootmuskaat en zuiver, gepatenteerde vanille etherische olie.

De kern van deze unieke mel

 

ange wordt gevormd door twee topkwaliteit variëteiten van jade oolong theeblaadjes, die zeer gewild zijn vanwege hun rijke aroma en concentratie antioxidanten. Deze blaadjes worden met de hand geplukt hoog in de bergen van Taiwan, dat bekend staat als producent van 's werelds beste thee.

De Slique Tea melange bezit een superieur polyfenolprofiel dat rijk is aan catechines en tannines. Deze twee flavonoïdeverbindingen combineren met andere zeer gewilde antioxidanten uit thee voor een verjongende ervaring. Natuurlijk stevia plantextract (Reb A) wordt toegevoegd om de thee licht te zoeten zonder calorieën toe te voegen.

Deze exotische melange is een gezond, voedzaam alternatief op suikerhoudende vruchtensappen, concentraten, frisdrank en koffie. Voeg toe aan uw dagelijkse ritueel om een gezonde leefstijl en regelmatige beweging aan te vullen.

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 2, 2020

February 2, 2020

November 18, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic