Nieuwe behandelingen in de salon & spa

October 13, 2018

In de salon en spa hebben wij 3 nieuwe behandelingen!
De HERFST HOOFDHUID FACIAL is een nieuwe behandeling waarbij wij focussen op het verzorgen en hydrateren van de hoofdhuid. Tijdens de herfst staat de kachel weer aan en daar moet huid en hoofdhuid erg aan wennen. Geef jezelf deze hoofdhuid behandeling cadeau!
De HOTSTONE massage is NIEUW bij xxperience by Imogen. Wij breiden steeds meer uit meer diverse behandelingen voor het lichaam. Door middel van hete stenen brengen wij het lichaam tot rust en verwarmen wij de spieren. Alle spanningen in het lichaam worden met deze hotstone massage hersteld. Wij bieden nu een mooie aanbieding aan om de behandeling te ervaren. Stop met stress en geef jezelf de rust die je verdient.

Naast onze 30/60/90 minuten gezichtsbehandelingen hebben wij nu ook een 45 minuten gezichtsbehandeling in de schoonheidssalon. Evengoed uitgebreid en een goed advies voor thuis!
Maak nu een afspraak via de website of bel: 072-5115501

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

November 18, 2019

June 24, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic