Opsteken/ vlechten/ styling

v.a. €31,50

Dry remedy haar behandeling. (Deze behandeling hydrateert en verbetert droog haar met 86% in maar 5 minuten met krachtige organische oliën.)

€ 32,50

Damage remedy haar behandeling. (Deze behandeling herstelt en verbetert haar tot 84% in maar 5 minuten met de kracht van quinoa proteïne en suikerbiet aminozuren.)

€ 32,50

Pramasana hoofdhuid behandeling. (Deze behandeling is een gezichtsbehandeling voor de hoofdhuid welke reinigt, stimuleert en de hoofdhuid weer in balans brengt voor mooi, gezond en glanzend haar.)

€23,50

Wassen knippen 6-16 jaar

€ 41,50

Wassen knippen heer

€ 47

Wassen knippen föhnen stylen dame

€ 57

Wassen föhnen stylen

v.a. €41,50

Föhnen na een (kleur) behandeling

v.a. € 11

Kleur aanzet tot 4 weken

€36,50

Kleur aanzet na 4 weken

v.a. € 47

Kleur totaal

v.a. € 51,50

Kleur en highlights/folie combinatie

v.a. € 62

Highlights/folie top

v.a. € 47

Highlights/folie half grof

v.a. € 67

Highlights/folie compleet

v.a. € 87,50

Balayage/painting color kort haar

v.a. € 57

Balayage/painting color lang haar

v.a. € 67

Demi+ color

v.a. € 47

Kleur toner

v.a. € 21

Please reload

Aveda

Wij werken met veel liefde met AVEDA. De essentie van het bijzondere merk AVEDA is de kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten. De producten omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën, allemaal professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met respect voor de aarde.

 

Aveda is geïnspireerd op de Ayurveda: een 5000 jaar oude Indische geneeskundige traditie die er vanuit gaat dat alles in het leven met elkaar in verbinding staat. De afgelopen 5000 jaar heeft de traditie bewezen dat het behandelen van zowel het innerlijk als het uiterlijk, leidt tot een grotere balans en welzijn.

Prijslijst

Xxperience by Imogen

Ervaar een behandeling in onze kapsalon waarbij gewerkt wordt met biologische producten. Het team bestaat uit door Aveda getrainde professionals, die op basis van de laatste trends en ecologische standaarden, u een passend advies geven. 

 

In de kapsalon wordt gewerkt met Aveda waarvan de permanente haarkleuringen voor 96% natuurlijk zijn en de demi permanente haarkleuringen 100% vegan en 100% damage-free zijn.
De demi permanente haarkleuring (Demi+)  is Aveda's nieuwste ontwikkeling op het gebied van natuurlijke haarkleuring. Het is een kleur die gemiddeld 28 wassingen houdt en een prachtige glans geeft. 

De kracht van xxperience by Imogen is de combinatie van ontspanning en creativiteit. Dit maakt uw bezoek aan de salon een aangename onderbreking en een oase in het doorgaans drukke leven.

 

Tijdens uw behandeling krijgt u een uitgebreide hoofdhuid wasmassage met de producten van Aveda. Tijdens uw bezoek in de salon ondervind u altijd één van de ayurvedische rituelen.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Alkmaar, en zijn meer dan een kapsalon. Kijk voor alles met betrekking tot gezichtsbehandelingen en massages onder het kopje spa.

Gaat u trouwen? Kijk voor alles wat wij u kunnen bieden op WEDDING.

 

- Cadeaubonnen beschikbaar voor alle behandelingen

- Van 17 jaar t/m 23 jaar ontvang je 20% korting op je behandeling

- Vraag de mogelijkheden en een prijsopgave aan uw specialist 

- Advies gratis 

- Kunt u niet op uw afspraak komen? Zeg dit dan minimaal 24 uur van tevoren af, wanneer u later dan 24 uur van tevoren afzegt kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Team

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon