100 % pure etherische oliën

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt. De oliën die wij in de salon en spa gebruiken zijn van het merk Young Living. Wij willen mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden dromen. 


Wij gebruiken alleen 100% zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, deze zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden.

In onze spa geven wij een massage genaamd de raindrop therapy massage waarbij gebruik gemaakt wordt van de etherische oliën van Youngliving.
Tijdens deze massage vallen er druppels op het lichaam zoals regen.
Kijk voor meer informatie onder het kopje spa.

Wilt u meer informatie over de etherische oliën neem dan contact met ons op, maak een afspraak om het te ervaren of kom naar een van onze evenementen (deze zijn te vinden bij ons kopje 'WHATS NEW').

Wilt u zelf etherische oliën bestellen en gebruik maken van 24% korting inclusief punten sparen? Maak dan je eigen account aan via deze link: Ik wil Young living producten bestellen


 

Health by Imogen

 

Xxperience by Imogen vind een HEALTHY lifestyle erg belangrijk. Alle producten in onze Kapsalon, schoonheidssalon en massagesalon zijn crueltyfree, bio/eco en natuurlijk afgeleid.

 

Onze Demi+ hair colour is 93% natuurlijk, 100% VEGAN en 100% damage free. De fullspectrum hair colour is 97% natuurlijk en is een permanente haarkleuring. 

Wij houden ons niet alleen bezig met haar, hoofdhuid, make-up en skincare, maar ook met de geestelijke gezondheid en voeding.

Essence

In samenwerking met Essence kijken wij naar het totale plaatje.

Helen van Essence is gespecialiseerd in een healthy lifestyle en geeft in onze salon alle massages en lichaamsbehandelingen. Fred van Essence is een coach in zelfontwikkeling, bewustwording en geeft Hulp bij spirituele ervaringen.

Essence heeft haar deuren geopend en organiseert op de vrijdagavonden op een tweewekelijkse basis, Zitzak-Satsang avonden (bijeenkomsten) voor vragen, oriëntatie en kennismaking met betrekking tot zelfontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit. Deze avonden worden gehouden achterin onze salon in de ontspanningsruimte! 

Fred geeft buiten de zitzak-satsang avonden om ook persoonlijke consulten.
Hierbij kunt u een beter 1 op 1 gesprek met hem voeren, of natuurlijk met iemand die u mee wilt nemen. 

Voor meer informatie neem contact met ons op of neem een kijkje op de website van Essence:  www.oergevoel.com. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
5-Best-Essential-Oils-To-Improve-Your-Sl