1/2

''On your wedding day you should look like yourself at your most beautiful.''

Allereerst gefeliciteerd bride-to-be,


 

(of groom-to-be of de nieuwsgierige onder ons)

Xxperience by Imogen doet er alles aan om een trouwdag perfect te laten zijn. Wij bieden op het gebied van beauty alle mogelijkheden voor een prachtige bruid, bruidsmeisje, moeder van de bruid en niet te vergeten de bruidegom. 
Alles is volledig naar eigen wens in te vullen in overleg met een van onze specialisten. 

(scrol naar beneden voor eigen foto's en voorbeelden)


 

Ons team blijft altijd up to date van de laatste wedding-trends en kan daarom uitstekend een passend advies geven bij uw gezichtsvorm en kijkt naar een passend kapsel wat het beste tot zijn recht komt bij uw trouwjurk.

 

Bij ons kunt u op de grote dag niet alleen terecht voor uw bruidskapsel maar ook doen wij bruidsmake-up. Wij werken in onze salon met de make-up van het merk Aveda. De producten verzorgen uw huid en laten uw huid ademen gedurende de dag. De producten zijn 100% biologisch, verpakt in gerecycled materiaal en natuurlijk.
 

U kunt uw trouwdag starten bij ons in de salon maar wij werken ook op locatie.
Wij raden altijd van tevoren een intake gesprek aan, een proefsessie van uw bruidskapsel en bruidsmake-up  zodat wij en uzelf volledig voorbereid zijn op de grote dag.
Aangezien elk bruidspaar andere wensen heeft geven wij een prijsopgave naar aanleiding van uw wensen. 

Het is ook mogelijk om uw trouw week in volledige ontspanning te starten door een heerlijke bruid/bruidegom massage of gezichtsbehandeling bij onze masseuse of schoonheidsspecialiste in te plannen.

Neem ruim van tevoren contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken en gelijk de belangrijke datum vast te zetten in onze agenda. Zo kan er op uw trouwdag niets mis gaan. 

Bruidsmake-up €65,-

Bruidskapsel €90,-

Combinatie bruidsmake-up + bruidskapsel €150,-
(excl. reiskosten)

Proefmake-up €55,-

Proefkapsel €80,-

Combinatie proefmake-up + proefkapsel €125,-

Gasten:

Make-up €31,- p.p

Kapsel €45,- p.p

Combinatie make-up + kapsel €70,-

 

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon