Wees lief voor jezelf en voor een ander!
Kom jij in februari in de salon voor een gezichtsbehandeling of een massage?

Dan krijg je een voucher voor een mini-facial cadeau voor je vriend(in).
Zo geef jij niet alleen jezelf een cadeau maar ook degene waar je om geeft die het zo nodig heeft.
Onze spa behandelingen zijn voor iedereen geschikt en door middel van de mini-facial voucher laat jij jouw vriend(in) ook kennis maken met onze heerlijke natuurlijke producten.
Binnen xxperience by Imogen werken we uitsluitend met natuurlijke producten en ingrediënten van de merken Aveda en Young living. 

Deze gezichtsbehandeling is speciaal afgestemd op de huid van mannen. Uiteraard is de behandeling in overleg mogelijk in 30-60-90 minuten.Mannen vergeten wel eens dat het heel normaal is om ook extra tijd aan je huid te spenderen. Niet alleen vrouwen komen bij ons in de spa voor een heerlijke gezichtsbehandeling maar ook mannen.Toch zien wij dat er helaas veel meer vrouwen voor hun huid een afspraak maken. Nu hebben wij vanaf 2020 een speciale behandeling ontwikkeld voor de huid van mannen. Extra reiniging en extra voeding omdat ook de mannen het nodig hebben! Je krijgt tips voor thuis hoe je je heerlijk frisse huid ook zo kunt houden. En dat met alleen maar natuurlijke producten en ingrediënten. 


 

De feestdagen staan om de hoek en dat betekend CADEAU'S!
Dit kan veel stress en drukte opleveren waardoor je zelf wel wat extra ontspanning kunt gebruiken.
Wij hebben voor jou de perfecte December deals geselecteerd zodat je ontspannen de feestdagen ingaat. Kies een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling voor jezelf of voor een ander. Als je in de maand December een bon cadeau geeft krijg je bij je eerst volgende bezoek zelf 10% KORTING!

Als je zelf in December een heerlijke massage boekt is deze extra voordelig gemaakt aangezien de hele maand al zo prijzig is. Ook hebben wij de gezichtsbehandeling voordelig gemaakt maar nog net zo lekker! De December escape en de December glow zijn beide gezicht voor man en vrouw. Geef jij jezelf of een ander dit cadeau voor de feestdagen?

Neem in de drukke December maand een extra rust momentje met jouw kleintje!
Je pasgeboren baby is snel overprikkeld en kan wel wat ontspanning gebruiken in December.
Wanneer jij meer ontspannen bent is je kleintje dat ook. 
De babyspa is in de December maand extra geopend en je krijgt bij je bezoek bij Babyspa by Imogen een extra cadeau! 

10% korting op je behandeling en een Aveda handcreme!

Babyspa by Imogen heeft voor alle baby's een 'summer' deal!
Heerlijk floaten in koeler water dan normaal.. Heerlijk afkoelen in de babyspa!
Na de massage worden de baby's gemasseerd door papa of mama. Hierdoor leer je gelijk hoe je dit thuis kunt voortzetten. Maak een afspraak voordat de zomer voorbij is!

Nieuwe behandelingen in onze spa! De gezichtsbehandelingen en massages die wij geven breiden wij uit met etherische oliën. Zo heeft u zelf de keuze om een massage met of zonder etherische oliën te boeken, of een gezichtsbehandeling met of zonder etherische oliën. 

De etherische oliën die wij gebruiken zijn 100% puur, natuurlijk en biologisch van het merk Young living. 

De massage die wij geven is gefocust op pijn. Pijn is iets wat helaas ieder mens kent. Dit is iets waar je niet mee hoeft te leven. 
De etherische oliën kunnen ondersteund en verlichtend werken bij pijn. Denk aan een paracetamol die in je lichaam wordt gemasseerd maar dan zonder de chemicaliën die daarbij horen en helemaal natuurlijk! 


Tijdens de massage wordt er gewerkt met een speciaal apparaat wat de oliën nog dieper in de huid brengt. 

Tijdens de gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van de oliën die speciaal voor de huid gekozen zijn. Elk huidtype is hiervoor geschikt aangezien wij diverse oliën gebruiken. Eerst krijgt u een huidanalyse en daarna worden de juiste producten en ingrediënten gekozen. 
 

Kies voor onze nieuwe behandelingen die een stapje verder gaan dan zomaar een massage of gezichtsbehandeling. 

Please reload

Follow us
for the latest news on
Facebook & Instagram