Babyspa by Imogen focust zich niet alleen op baby's maar ook op ouders. Het is belangrijk dat ouder en kind beide ontspannen zijn. Baby's voelen goed aan hoe ouders zich voelen en kunnen deze energie ook overnemen. Imogen opende eerder dan de babyspa bijna twee jaar geleden een kapsalon, schoonheidssalon en massagesalon  genaamd xxperience by Imogen, ook hier staat ontspanning centraal.

 

Met diezelfde gedachte is de babyspa boven in hetzelfde pand gestart. Ouders kunnen gebruik maken van alle faciliteiten  die xxperience by Imogen te bieden heeft. Kijk voor alle behandelingen op het kopje spa welke betrekking hebben tot massage en gezichtsbehandelingen.

Kijk op het kopje salon als je jezelf wilt trakteren op een mooie make-up of een mooi kapsel voor een nieuwe jij!

Onderstaand hebben wij een aantal 'specials' voor jou geselecteerd waar je uit kunt kiezen die speciaal gericht zijn op a-mum-to-be of kersverse ouders. 

Alle behandelingen zijn uiteraard te combineren. Ook voor ouders zijn cadeaubonnen beschikbaar.

Behandelingen

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage kan helpen om klachten te verminderen en meer ontspannen te zijn. Lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap geven stress wat niet goed is voor de baby. Na de massage voel je je rustiger waardoor je je makkelijk kan ontspannen, ook tijdens de bevalling (in het eerste trimester van de zwangerschap wordt een massage afgeraden).
€67,-

'Baby' a little bit of heaven sent down to earth.

Massage/gezichtsbehandeling

new mum 

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën en de producten van Aveda. Speciaal ontwikkeld voor een vrouw na de bevalling met lichamelijke klachten, een onrustige/vermoeide huid of gewoon toe is aan ontspanning en een moment voor haarzelf.
€67,- massage
€67,- gezichtsbehandeling

Massage/gezichtsbehandeling

new dad 

Vaak wordt een kersverse vader vergeten en gaat alle aandacht naar de baby en moeder. Wij vinden de vader ook belangrijk en hebben hiervoor de 'new dad' behandeling ontwikkeld. Een kersverse vader voelt zich vaak machteloos en kan hierdoor stress ervaren. Door de slapeloze nachten verdient een vader ook  een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Vergeet hem niet dames!
€67,- massage
€67,- gezichtsbehandeling
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon