Welkom bij Babyspa by Imogen. Drie jaar geleden opende Xxperience by Imogen, een salon en spa gefocust op beauty en ontspanning. Een kapsalon, schoonheidssalon en massagesalon allemaal in hetzelfde pand. Wat centraal staat binnen het bedrijf is het werken met natuurlijke producten en ingrediënten.

 

Ontspanning en een moment voor jezelf is één van de belangrijkste dingen, voor jong en oud. 
Daarom is er boven de huidige beauty salon een babyspa bij gekomen. Een momentje volledige ontspanning voor de allerkleinste onder ons en tegelijkertijd de band tussen jou en je baby versterken. Babyspa by Imogen is meer dan alleen een spa voor baby's, je kunt zelf dus ook gebruik maken van een heerlijke zwangerschapsmassage, ontspanningsmassage of iets anders op het gebied van beauty.

 

Imogen heeft zelf een erg bijzondere band met haar moeder, die ook de massages geeft binnen xxperience by Imogen. Al jaren geeft haar moeder Helen massages en geeft samen met Imogen de behandelingen bij Babyspa by Imogen. Zij hebben de  shantala babymassage opleiding gevolgd en leren jou deze technieken tijdens je sessie in de babyspa. Er wordt tijdens de sessies gebruik gemaakt van natuurlijke producten en etherische oliën.
 

Imogen

Helen

'Baby' a little bit of heaven sent down to earth.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon