Bent u op zoek naar een salon waar gewerkt wordt met natuurlijke producten en ingrediënten?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In de kapsalon werken wij met het merk Aveda. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten staat centraal. De permanente haarkleuringen van Aveda zijn 97% natuurlijk. De semi-permanente haarkleuringen zijn 100% vegan en damage-free. Onze professionals kunnen u op het gebied van haarverzorging en styling een passend advies geven. Bij Xxperience by Imogen kunt u met een gerust hart kiezen voor een van onze haarkleuringen, zonder het haar te beschadigen. 

In de schoonheidssalon en massagesalon richten wij ons op de verzorging van de huid en de ontspanning van het lichaam. In onze spa werken wij met natuurlijke producten van Aveda en Young Living. De producten en behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen. Van ontspanningsmassages tot gezichtsbehandelingen; bij ons is alles mogelijk!

Babyspa by Imogen is het nieuwste onderdeel binnen de salon en spa. Speciaal voor baby's en kersverse ouders hebben wij nu boven een babyspa! Massages voor baby's en baby jacuzzi's zorgen voor optimale ontspanning. Ook heeft babyspa by Imogen massages voor papa en mama.

In ons gedeelte HEALTH richten wij ons op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. In samenwerking met Essence organiseren wij evenementen op het gebied van spirituele- en zelfontwikkeling. Xxperience by Imogen richt zich naast het werken met natuurlijke ingrediënten ook op natuurlijke voeding. 

Be your own kind of beautiful!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
xxperience by imogen spa